Gemeente Rheden

Welzijn Rheden & Rozendaal

Incluzio Uitvoering Oost is samen met de partnerorganisaties Stichting MVT en Stichting STOER sinds 2016 actief in de verschillende dorpen van de gemeente Rheden en Rozendaal. 

Met onze medewerkers en vrijwilligers ondersteunen wij inwoners om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen én om samen met hen wijken en buurten socialer te maken. Dit vanuit de missie dat wij willen bijdragen aan een samenleving waarin mensen, jong & oud, voor elkaar én voor hun omgeving zorgen. Honderden bewoners zijn actief met tal van activiteiten in de gemeente. Wij ondersteunen deze mooie initiatieven en zorgen voor de verbinding tussen verschillende netwerken. Onze insteek is leren van elkaar, want samen maken we meer mogelijk! Hierbij altijd uitgaande van de energie en het enthousiasme van de inwoners.

Waar vindt u ons?

Onze jongerenwerkers, krachtcoaches en participatiecoach zijn in de gehele gemeente Rheden te vinden. Bijvoorbeeld tijdens wekelijkse spreekuren in dorps- en buurthuizen zoals De Poort in Velp, De Oase in Dieren en dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. Maar ook (bij voorkeur) bij inwoners thuis! Het Jongerenwerk heeft daarnaast ook wekelijkse inlopen voor jeugd en jongeren in bovenstaande locaties.

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Micha Baksteen
Teamcoach Rheden
mbaksteen@incluzio.nl
06 100 15 091

Kantoor Incluzio Uitvoering Oost Rheden
Jonkvrouwe Brantsencentrum
Dorpsstraat 70 (tegenover de Dorpskerk)
6991 HH Rheden

Onze diensten

Jongerenwerk

Krachtcoaches

Loket Vrijwilligerswerk

Stichting STOER

Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp (MVT)

Onze opdrachtgevers

large-RHEDEN