Loket Vrijwilligerswerk (participatiecoach)

De participatiecoach die verbonden is aan de vrijwilligerscentrale van de gemeenten Rheden en Rozendaal ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Zoek je vrijwilligerswerk of heb je vragen over vacatures in vrijwilligerswerk dan kan je altijd zonder afspraak bij de infopunten in de drie dorpshuizen binnenlopen voor meer informatie. Onze participatiecoach Filiz Okan helpt je graag op weg.

Spreekuren participatiecoach:

MFC de Oase
Ericaplein 1 te Dieren
vrijdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur
 
Buurthuis De Poort
Van Heeckerensstraat 201 te Velp
woensdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur
 
Dorpshuis Willem de Zwijger
mr B. v. Leeuwenplein 3 te Rheden
woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. 

Website
De website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden wordt regelmatig ververst met nieuwe vacatures in vrijwilligerswerk waarop iedereen kan reageren. Ook organisaties kunnen op deze vacaturesite hun vacatures plaatsen. Deze site biedt tevens algemene informatie over vrijwilligerswerk.

Ondersteuning en advies op maat
Vrijwilligers en besturen van inwonersinitiatieven en vrijwilligersorganisaties die vragen hebben over hoe het vrijwilligerswerk zo prettig en adequaat mogelijk in te richten, kunnen met de participatiecoach contact opnemen. Zij kan u hierbij ondersteunen. Ook voor andere vragen over vrijwilligersbeleid en slim organiseren, zoals fondswerving, public relations, vrijwilligersverzekering en samenwerken, kunt u bij Filiz Okan terecht.

Trainingen en workshops
Regelmatig biedt het Loket Vrijwilligerswerk trainingen, workshops en themabijeenkomsten aan. Vrijwilligers kunnen zich hiervoor gratis opgeven. De website biedt de meest recente informatie.

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Filiz Okan
Participatiecoach voor alle dorpen in Rheden en Rozendaal
fokan@incluzio.nl
06 836 26 763