Medewerkers

De begeleiders, zowel HBO als MBO-4 pedagogisch opgeleide professionals, zijn onze waardevolste krachten. De diversiteit aan problematieken van onze cliënten vraagt om een generalistische en specialistische aanpak. Daarom hebben onze begeleiders specifieke kennis en ervaring opgedaan binnen onder andere gehandicapten-, autisme-, verslavings-, dementie-, psychiatrische- en forensische zorg en begeleid wonen. Door dit breed scala aan kennis en ervaring zijn we breed inzetbaar voor de diversiteit aan hulpvragen van de cliënt. In onze begeleiding gaan we uit van maatwerk wat inhoudt dat we per cliënt bekijken wat het hoogst haalbare niveau van zelfredzaamheid is.

Medewerkers aan het woord

Sharon ambulante begeleider

Heb je weleens zo’n dag…
De wekker loopt af en jij waant je nog in een halve coma. Je sleept jezelf uit bed en je kleine teen raakt nog net even de punt van je bed. 
In een ijltempo kleed je jezelf aan, smeert brood en zet je, je kind af op school. 

Marion wooncoach

Vandaag heb ik dagdienst, wat inhoudt dat ik om 7:30 start bij de woning. Ik werk vandaag samen met welzijnsassistente José.  Mijn collega Susan die slaapdienst heeft gehad vertelt ons kort de bijzonderheden van gisteren en vertrekt dan naar huis.